Descobreix l’Estació Espai Jove

Vivim en una societat on les possibilitats educatives i laborals són múltiples, i no tots tenim clar el que ens agrada o el camí que volem seguir: vull iniciar un nou projecte, continuar estudiant, inserir-me al món laboral…? És per aquest motiu que existeixen diferents entitats que lliuren suport orientatiu, com és el cas de l’Estació Espai Jove, un recurs que té com a objectiu “donar-te el suport necessari per facilitar el teu procés de creixement i desenvolupament”, com també oferir l’oportunitat ser participant o creador de propostes expositives, activitats o tallers, entre d’altres.

L’Estació Espai Jove està situada al barri de Santa Eugènia de Girona, oberta de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Aquest organisme disposa de diferents recursos que podreu trobar al web https://web.girona.cat/estacio. Pel que fa a l’orientació, ofereix espais individuals on un o una professional us proporcionarà suport al llarg de tot el procés. També us permetrà aprofundir en l’anàlisi del vostre perfil professional, immediat o futur, definir i dissenyar projectes, reflexionar sobre les potencialitats, etc.

Així mateix, també trobareu a la vostra disposició un Servei de Mobilitat Internacional, que brinda assessorament personalitzat per poder viure una experiència a l’estranger ajustada al que busqueu, des d’opcions de voluntariat fins a millora d’idiomes.

D’altra banda, aquesta institució facilita i acompanya tota mena d’iniciatives culturals de grups i col·lectius. Donen suport a diverses propostes i generen entorns on ajudar a desenvolupar-les. Creuen en el talent emergent, aprofitant l’Estació també com un espai de llibertat creativa de continguts, estètiques i llenguatges. De la mateixa manera, hi podeu viure experiències culturals com a participants, descobrint-hi una llista d’activitats amb propostes com exposicions, concerts, tallers, formacions, debats, aules d’estudi, etc.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res