Ja tenim el cartell de les Fires de Sant Narcís 2019

Un jove Sant Narcís sobrevolant Girona de nit damunt d’una mosca és la imatge central del cartell de les Fires de Sant Narcís 2019, que se celebraran del divendres 25 d’octubre al diumenge 3 de novembre. El disseny guanyador s’ha donat a conèixer aquest matí en un acte en què han participat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i l’autora del cartell, Clara Mitjavila Bou.

La presentació del cartell és l’indicador que ens trobem a les portes de la tardor i a les portes d’unes noves Fires.  Esperem que, un any més, siguin unes festes en què tothom se senti inclòs i que tothom en gaudeixi”, ha subratllat l’alcaldessa Marta Madrenas.

La il·lustradora i dissenyadora gràfica Clara Mitjavila Bou (Cassà de la Selva, 1983) ha destacat que amb aquest cartell ha volgut representar una versió d’infant de Sant Narcís, amb actitud alegre i entusiasta, buscant noves aventures. El regidor Carles Ribas ha explicat que el jurat va valorar aquests elements i el fet que “el cartell aporta una mirada diferent, fresca, que permet ampliar l’espectre del públic a qui va dirigit”.

La creativitat s’emmarca en la nit, amb una “ciutat amb les finestres il·luminades, que és el que significa per mi que tota la gent visqui les Fires”, ha explicat la dissenyadora cassanenca. A més, el dibuix conté també les banderoles dels colors de la Festa Major dels 4 Rius, un aspecte que és una picada d’ullet que ha fet la dissenyadora al tercer premi del Concurs de Gots de Barraques que va guanyar el 2012 i que contenia també banderoles.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res