Aventures digitals a l’aire lliure: CollabOut arriba a Girona

CollabOut és una plataforma que aposta per unir joc, cultura i patrimoni en jocs col·laboratius a l’aire lliure a l’estil escape room.

La tecnologia ens ha aportat grans avenços, i en aquest cas us venim a presentar una innovació d’aquí que aporta una nova visió al món dels jocs i de les activitats a l’aire lliure. 

Es tracta de CollabOut, una plataforma d’aventures i enigmes col·laboratius a l’aire lliure que ens descobreix, mitjançant el mòbil, trencaclosques per descobrir històries sorprenents sobre celebritats reals, edificis i llocs que mantenen l’interès de nens i adults mentre aprenen.

A l’estil escape room, haureu de passejar per Girona descobrint pistes i secrets per tal d’assolir l’objectiu i finalitzar la missió. Les aventures duren aproximadament una hora i mitja i disposa de 10 a 15 proves segons l’aventura. 

CollabOut promou valors positius com gaudir de l’espai exterior, l’aprenentatge, la cultura, l’activitat física i la comunicació presencial, enfront dels tradicionals jocs digitals que fomenten una vida sedentària i aïllada.

La privacitat és un aspecte fonamental per CollabOut, i és que encara que registrar-se és obligatori per poder accedir a les aventures, CollabOut no permet comentaris i el perfil és privat. Només els amics que triïs et podran veure. A més, no comparteixen les teves dades amb tercers tret que ho indiquis explícitament en un joc patrocinat.

La plataforma està orientada a persones a partir dels 5 anys, i els jocs són dissenyats per especialistes que poden orientar-los a tot tipus de perfils.

On està disponible CollabOut?

Com no podia ser d’una altra manera, CollabOut està disponible a Girona però també us pot servir per descobrir altres ciutats i pobles com Tarragona, Granollers, Barcelona, Manresa, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, entre moltes d’altres! 

Com funciona CollabOut?

Per començar la vostra aventura només necessiteu disposar de dispositius mòbils iOS, Android o Windows. Un cop hàgiu entrat i us hagueu identificat al seu lloc web (collabout.com), podreu cercar entre els jocs disponibles, triar la modalitat i crear un enllaç d’invitació per enviar als acompanyants. A partir d’aquí, que comenci el joc!

Què aporta CollabOut?

En definitiva, CollabOut ens ofereix una manera divertida d’aprendre mitjançant el joc, a més de donar-nos una oportunitat per moure’ns i sortir de casa per participar i treballar en equip. 

Reptes flaix: diversió en 10 minuts

En les últimes setmanes, CollabOut ha presentat els reptes “Flaix”, aventures que duren només 10 minuts i consisteixen en un sol enigma que s’ha de resoldre en una ciutat o municipi. 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars