Les 10 actuacions que no et pots perdre del Festival Strenes 2017

Ja tenim a tocar el festival Strenes! L’esdeveniment musical de l’any torna a la nostra ciutat.

Durant el proper mes d’abril Girona es convertirà en la capital de la música catalana. Per 5è any consecutiu, la ciutat acull el festival Strenes, un esdeveniment entre els dies 25 de març i el 30 d’abril i que tindrà lloc a diversos punts del municipi, tant d’interior –Auditori, Museu d’Art de Girona, Teatre Municipal, YEAH Indie Club, etc– com d’exterior –Plaça de Catalunya, Plaça del Mercadal, les escales de la Catedral o el Pont de Pedra–.

Girona Secreta us vol recomanar 10 actuacions que no us hauríeu de perdre, algunes d’elles d’entrada lliure.

Dissabte 25 de març: TXARANGO (18:00h) Gratuït. Aquest festival no tindria sentit sense el concert sorpresa inaugural al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona! A més, ens presentaran el seu nou treball “El Cor de la Terra”.

Dissabte 1 d’abril: BLAUMUT (Auditori – Sala Montsalvatge, 21:00h) Preu: 15€20€. Els barcelonins ja han voltat per teatres, auditoris, sales, festivals i festes majors oferint sempre el millor espectacle possible, no es d’estranyar doncs que els seus vídeos a YouTube comptin amb milions de visites.

Dissabte 1 d’abril: PAVVLA (Museu d’Art de Girona, 22:00h) Preu: 10€. Més enllà de la seva faceta interpretativa a La Riera, Paula Jornet té un talent especial per la música i que molt poca gent coneix, és per això que haurem de guardar-nos la data del seu concert al Museu d’Art de Girona.

Dissabte 8 d’abril: JULIETA VENEGAS (Auditori – Sala Montsalvatge, 21:00h) Preu: 18€25€. Julieta Venegas és la responsable d’iniciar la nova secció internacional del festival. La mexicana estrenarà a Catalunya la seva gira en format íntim anomenada Parte mía Tour”. Una antologia dels seus grans èxits per celebrar vint anys de carrera i una bona oportunitat per gaudir d’una de les artistes internacionals referència del pop independent mundial.

Dissabte 8 d’abril: MIQUEL ABRAS (Teatre Municipal, 21:00h) Preu: 10€18€, l’alternativa nacional de l’artista convidada. Després d’un llarg temps sense pujar als escenaris catalans i 3 anys sense treure un nou disc, Miquel Abras ens presentarà “La Vida en un Sospir”, el seu sisè treball discogràfic d’estudi.

Divendres 21 d’abril: DOCTOR PRATS (Plaça Catalunya, 00:00h) Gratuït. Esteu segurs que us perdreu “Les Nits no Moren Mai” en directe? Amb només dos anys de vida, ja han publicat dos àlbums, han realitzat més de 130 actuacions i ja són un dels grups imprescindibles a la cartellera de qualsevol festa major de Catalunya.

Dissabte 22 d’abril: MARION HARPER (Plaça de Catalunya, 19:00h) Gratuït. Que no us enganyi la seva edat, tot i ser de les artistes més joves que actuin a l’Strenes, la Marion Harper ve d’una gira extensa que l’ha portat a tocar als millors festivals de Catalunya, a ciutats com Madrid, Copenhagen i a les Illes Balears, així com a obrir concerts de grups internacionals com M83Marlango o DORIAN, ara torna a Girona en un dels últims concerts abans de la publicació del seu segon disc, previst per la tardor del 2017.

Divendres 28 d’abril: RAMÓN MIRABET (Auditori – Sala Montsalvatge, 21:00h) Preu: 18€. Entrada en el top 10 de la llista dels discos més venuts a Espanya, més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify i més de 100.000 visites del seu nou vídeo a Youtube. Res més a dir.

Dissabte 29 d’abril: MISHIMA (Escales de la Catedral, 21:00h) Preu: 20€28€Mishima torna a triar el festival Strenes per dur a terme la presentació del seu esperat nou disc.

Dissabte 29 d’abril: ANÍMIC (YEAH Indie Club, 23:00) Gratuït. El nou disc que presentaran a l’Strenes porta com a títol “Skin”, un disc que suposa un canvi, una transformació respecte al que ens tenien habituats, haurem de comprovar-ho al YEAH! Club.

Sí, ho sabem, a aquesta llista hi falten Els Amics de les Arts, però no us podiem recomanar un concert que a les 24h d’anunciar-se es van esgotar les entrades. Sens dubte aquest grup desperta passions allà on va i l’èxit del seu primer àlbum s’ha quedat en res ara que el seu segon treball “Un Estrany Poder”, s’ha convertit en un demolidor de llistes d’èxits.

Font: festivalstrenes.cat

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res