Anuncia el teu negoci gratis a Girona Secreta

Seguim amb el nostre compromís d’impulsar el comerç local i us oferim crear la fitxa del vostre negoci gratuïtament i publicar-lo durant 30 dies gratis – i tenir-lo actiu en 24 hores!

Un cop acabi la prova la subscripció tindrà un cost de 12€/mes (IVA inclòs).

*Aquest servei tenia, fins ara, un cost de 30€ mensuals.

Promoció activa fins el 20 de maig del 2020.

Aparèixer a Girona Secreta suposa:

  • Visibilitat entre els més de 20.000 visitants mensuals de la pàgina web que tenen interès en Girona.
  • Una fitxa amb tota la informació del teu negoci, sempre actualitzada, amb imatges, text, informació de contacte, etc. i sense anuncis externs de tercers.
  • Aparèixer a la nova pàgina de servei a domicili i comandes que estem preparant.

El procediment és molt senzill:

  • Insereix al final d'aquesta pàgina les teves dades de pagament. Les necessitem per activar la prova i poder cobrar-te el primer mes 30 dies després de l'activació. Accepta el contracte i ja pots passar al punt dos. No pateixis: això funciona com Netflix: una subscripció mensual de 12€ al mes (IVA inclòs) amb un mes de prova que pots cancel·lar en qualsevol moment i per qualsevol motiu. Només ens has d'escriure un correu i eliminarem la teva subscripció.
  • Envia'ns un correu electrònic a hola@gironasecreta.com amb totes les dades requerides: descripció, categories del local, direcció, horaris d'obertura, dades fiscals i tot allò que vulguis destacar. Adjunta'ns també una imatge del teu logo i les fotos del teu negoci en alta qualitat.
  • Voilà! Un cop rebudes les dades de pagament i el correu amb tota la informació en 24 hores tindràs publicat el teu local a Girona Secreta.

Pagament


Aquí sota has d’escriure el nom del teu negoci i un cop hagis realitzat el pagament ja ens pots escriure a hola@gironasecreta.com amb tota la informació del teu establiment. En 24 hores estarà publicat! 


Recorda que ara no es cobrarà res: el primer cobrament dels 12€/mes es farà en 30 dies i pots cancel.lar la subscripció en qualsevol moment escribint-nos a hola@gironasecreta.com.


Choose subscription plan
Payment details
Setup fee  
Subscription plan  
Coupon discount (%s)  
VAT (0%)  
Total  

 

dubtes?

Si teniu qualsevol dubte o consulta contacteu-nos sense cap compromís

No et perdis res

 

La botiga de Girona Secreta.

Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

Campanya

contra la COVID-19 amb 

La Marató de TV3