Ja és hora de descobrir Rússia des de Girona

La línia aèria de baix cost Pobeda Airlines, batejada per molts com la «Ryanair» russa, té previst obrir un vol regular amb Moscou. Amb la vista posada al 2018, aquesta aerolínia planeja establir dues connexions setmanals amb Sant Petersburg i reforçar la ruta a Moscou, que passarà de tenir tres serveis setmanals a quatre. Operativa des del desembre de 2014, Pobeda va transportar 4,3 milions de passatgers l’any passat.

En una visita recent a Girona, el director comercial de la companyia, Rinat Asmatullov, va pronosticar un creixement del baix cost dels vols russos els propers anys. I en els plans d’expansió de la línia aèria propietat d’Aeroflot hi entra Girona: Pobeda, però, no es resigna només a dur turistes russos a la Costa Brava, els quals suposen el 90% dels passatgers que transporta són d’aquell país, sinó que compta amb fer créixer el nombre de gironins i catalans que es desplacen al país eslau.

Kazan, Samara i Volgograd (destinacions domèstiques); Gyumri (Armènia) i Almati (el Kazakhstan) són les destinacions que Pobeda obrirà l’any que ve. Només tres hores i mitja d’avió fins a Moscou des de Girona seran la primera escala cap alguna d’aquestes destinacions.

Perm

La regió de Perm, al peu dels Urals, perm importants i una vida cultural intensa, amb teatres, museus, un planetari, una orquestra filharmònica i un teatre de l’òpera.
exerceix una frontera geogràfica, històrica i també espiritual on coexisteixen les dues ànimes de Rússia, l’europea i l’asiàtica. Coneguda pels seus nombrosos i alhora majestuosos temples, Perm és la ciutat més industrialitzada de la regió que delimita el riu Kama.

Perm_Russia

Sugrut
Si sou dels que us agrada l’aventura i no teniu por a res (ni al termòmetre sota 0), potser us entra la curiositat per conèixer aquesta gèlida destinació que es troba en plena Sibèria.

Iekaterinburg
És la capital del districte federal dels Urals i un important centre administratiu, cultural, científic i industrial. Compta amb una seu de l’Acadèmia de les Ciències de Rússia i constitueix una parada destacada de la famosa ruta del tren Transiberià.

yaketeringurg

Gyumri
Una destinació Armenia entre tanta russa. Gyumri és la segona ciutat del país i es troba molt a prop de la frontera amb Turquia.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res