catedral 3

PRESENTEM

Ajudem organitzacions, empreses petites i grans i a emprenedors a impulsar la seva comunicació.

GS studio. és l’spin-off de Girona Secreta. Després d’anys impulsant el nostre projecte ens n’adonem del valor afegit que podem aportar i apostem per posar a disposició d’empreses, organitzacions i emprenedors la nostra experiència i coneixements perquè treguin suc als seus canals de comunicació i arribin al seu públic objectiu.

Ens acompanyeu?

els nostres

serveis

Màrqueting digital

Dissenyarem una estratègia i gestionarem les teves xarxes socials sense que t’hagis de preocupar… entre moltes altres coses! Email marketing, reputació online, influencers… No et preocupis, estas en bones mans!

Creació de continguts

No tens temps per crear contingut per les teves xarxes socials? Tenir continguts de qualitat i visualment atractius és fonamental per aconseguir els objectius que et marquis. Sessions de fotos, vídeos… deixa’ns-ho a nosaltres!

Disseny gràfic

Treballem la presentació visual de la teva organització per aconseguir que els seus valors estiguin alineats amb la seva imatge. Creació d’una nova imatge visual, redisseny de logotips, publicitat gràfica, etc.

Disseny web

Dissenyem a mida la teva pàgina web, senzilla d’editar i amb la teva personalitat: aconsegueix que els teus potencials clients t’escullin!

ALGUNS

PROJECTES

1810 Tacos & Tapes

Màrqueting digital

Restaurant mexicà ubicat al Barri Vell gironí. Hem assolit el seu objectiu de augmentar la seva visibilitat i posicionar-se com el principal restaurant mexicà de la ciutat.

Chocolataria Equador

Campanya viral

Per donar visibilitat a una marca només cal trobar una activació viral. Ho vam aconseguir a partir d’una acció en la qual s’amagaven ous de pasqua i es donaven pistes de la seva ubicació per xarxes socials amb la col·laboració d’influencers locals.

 

D'Aquí Girona

Creació de continguts

Creperies i gelateries de Girona que es trobaven amb el repte de rellançar les seves xarxes socials sense continguts de qualitat.

PARLEM?

CONTACTA'NS

Creus que et podem ajudar a impulsar el teu negoci? Tens una idea al cap i vols que t’ajudem a executar-la? Contacta’ns sense cap compromís!

 

Si ho prefereixes ens pots escriure un correu electrònic a la següent direcció:

hola@gironasecreta.com

La botiga de Girona Secreta.

Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

Campanya

contra la COVID-19 amb 

La Marató de TV3